Donera

VILL DU HJÄLPA TILL?

Genom en donation kan du bidra till att bygga ECONEF barncenter, eller hjälpa till med allting som varje dag kostar pengar på det befintliga barnhemmet; skolmaterial, mat, mediciner mm. Pengarna går ner till Tanzania direkt utan administrativa kostnader eller mellanhänder. Vi behöver även hjälp här hemma i form av volontärer som kan hjälpa oss med fortsatt insamling. Möjlighet att vara volontär på plats i Tanzania finns också. Vi är även ständigt på jakt efter företag som vill inleda ett samarbete med Econef. Mejla oss om du vill vara med och bygga barnhem på info(at)econef.org

Tack för att du hjälper oss att göra framtiden ljusare för Tanzanias barn!

Swedish donations:

BLI MÅNADSGIVARE:

manadgivareDet bästa sättet att hjälpa oss är att bli månadsgivare. Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så blir du en av dem som hjälper oss allra mest.

Bli månadsgivare >

DONERA VIA WEBBSHOP:

Köp produkter som behövs till projektet. Som tack får du ett gåvobevis att behålla eller ge bort.

Till webbshopen >

DONERA VIA PAYPAL:

Donera med hjälp av ett kreditkort eller ditt paypal-konto.
INSÄTTNING PÅ BANKGIRO:

inom_swe

BANKGIRO:835-7329

KONTOINNEHAVARE: ECONEF SVERIGE

Alla pengar går direkt ner till Tanzania. Inga mellanhänder, inga administrativa kostnader förutom bankens. Vill du rikta pengarna till den dagliga verksamheten, skriv meddelandet VERKSAMHET. Vill du vara med och finansiera byggprojektet, skriv BARNCENTER.

DONERA VIA SMS:

sms

Skicka ett sms till nummer 72 456 med texten ECONEF följt av ett mellanslag och det belopp du vill ge. Du kan välja mellan 50, 100, 150 och 200 kronor. Till exempel ECONEF 150.

International donations:

INTERNATIONELLA TRANSAKTIONER DIREKT TILL TANZANIA:

global

KONTOINNEHAVARE: ECONEF TANZANIA

IBAN: 01J2047711700

SWIFT: CORUTZTZ

BANK: CRDB Bank PLC

ADDRESS: PO box 268 Azikiwe street Dar es salaam, Usa River Branch